Det är bra med massage

Hallå och hejsan! Det är så spännande att läsa om vad ni har för er i era liv, både i stort och i smått, och i parti och minut. Själv tycker jag ju om att skriva om sådant jag varit med om, företag jag har besökt eller butiker jag shoppat i. Jag vill njuta och hitta guldkanter i tillvaron och berätta om det här för er så att ni också ska få må bättre. Marias Knopp å tå tänkte jag mig att berätta om för er idag. Vilket ställe för oss som är ute efter en massage i Bunkeflostrand med omnejd! Jag har börjat unna mig massage där. Jag behöver nämligen inte resa till Kanarieöarna för att hitta min guldkant i tillvaron. Nej, jag tar bussen eller promenerar bort till Marias Knopp å tå och sedan får jag en underbart avkopplande och skön stund där jag ligger på en brits och lyssnar på avkopplande musik och blir insmord i de mest väldoftande oljor, och jag upplever en sinnesro som jag aldrig upplevt så här starkt förut! 

 

Nu är det ju vetenskapligt bevisat att massage höjer vårt välbefinnande, att blodtrycket sjunker, att lugnande hormoner utsöndras i blodbanan av denna beröring, ja det finns så många goda saker som sker med vår hälsa och vårt välbefinnande vid massage, så för er som ännu inte har provat detta, vill jag verkligen tipsa er om detta. Jag har särskilt många följare här nere i vårt fagra Skåne. Söker du efter en massage i Bunkeflostrand, Oxie eller i Lomma ska du definitivt gå till Marias Knopp å tå. Nu hoppas jag att ni blir riktigt nöjda när ni går dit och jag hoppas få läsa om era upplevelser i samband med det här längre fram.