Det går åt skruv när man bygger

Hej mina vänner. Jag håller på att bygga mig ett garage. Det är inte utan att jag är rätt så stolt över mig själv att jag lyckas med detta för jag har har själv gjort riktningen och håller nu på att snickra garaget utifrån konstens alla regler. Visseligen tar det rätt så lång tid men det spelar ingen roll. Jag trodde att jag var född med tummen mitt i handen men det stämmer inte märker jag. Det går åt en del skruv och när det gäller företag som säljer skruv i Uppsala så har jag vänt mig till Global Maskin i Norrort, det är nämligen så att det är min bästa kompis som tipsade mig om det här företaget. Han sa att det kommer att gå åt massor av skruv, och att det bästa man kan göra när man ska köpa skruv i Uppsala med omnejd är att man köper dem i någon välsorterad butik som Global Maskin i Norrort. Det stämmer verkligen att detta är en bra butik för där finns det skruv i pati och minut. Det är klart att när man väl står där utan skruv så vill man ju kunna hitta de skruv man behöver på en gång så att man inte behöver vänta i flera dagar med att bygga. Jag har fått en ny hobby och funderar på vad jag ska sätta händerna i när garaget så småningom blir klart. Hur är det med er och era byggplaner? Jag tänkte bara att det kunde vara bra att ni vet om att ni kan köpa era skruv i Uppsala på Global Maskin i Norrort. Skriv gärna och berätta om vad ni planerar att bygga så kanske jag kan få lite inspirationan till kommande projekt. Ha det så bra nu, vi hörs på bloggen snart igen.