Jag är så glad över denna städhjälp!

Det här med att städa det är verkligen slitsamt och tar alldeles för lång tid. Därför har jag inte velat bjuda hem någon den senaste tiden för här har verkligen inte sett så trevligt ut. Jag är inte lat men det är bristen på tid som har orsakat det här. Nu har jag kommit i kontakt med ett företag som kommer hit och städar en gång i månaden. SBI Bud och Transport heter det här företaget som kan hjälpa till med det mesta inom städ i Trollhättan och Alingsås. Jag är väldigt glad över att jag kontaktade det här företaget och nu får hjälp med denna service. Nu känner jag att det är exakt sådan här hjälp som jag är i behov av. Detta får mig att tro att jag knappast är den enda personen som behöver hjälp med städ i Trollhättan eller Alingsås så därför kan jag ju inget annat än att rekommendera er också att anlita SBI Bud och Transport. 

 

Jag har förstått att allt fler människor väljer att anlita ett städföretag oavsett om det bara är städhjälp som behövs vid ett enstaka tillfälle eller om man väljer att som jag abonnera på en städtjänst. Det är knappt jag tror att det är sant när jag ska betala fakturan, det är ju inte alls dyrt i och med rotavdraget. Därför behöver ingen dra sig för att ta kontakt med det här företaget. Jag känner att jag mår så mycket bättre nu när jag kommer hem till min välstädade lägenhet. Nu försöker jag att hålla bättre ordning här hemma men det är ändå gott att veta att SBI Bud och Transport kommer hit på bestämda dagar. Hoppas att ni nu också tar steget och anlitar städhjälp.