Komplicerade trädfällningar går det att få hjälp med

Hörni, idag ska jag ta och skriva om en sak som jag kände var bra att ta upp här i min blogg. För ett tag sedan var det tänkt att min svåger som är duktig på motorsågen skulle såga ner ett träd i min trädgård. När min käre svåger kom hit och såg trädet sa han att det där trädet ger han sig inte på! Han menade på att det var ett alldeles för riskabelt projekt och att det kunde orsaka både personskador och skador på huset. Han berättade om att det går att få hjälp inom trädfällning i Täby av ett företag som heter Klätterkungen, och att det företaget är särskilt kompetenta inom svåra och komplicerade trädfällningar. Jag ringde och frågade om de kunde hjälpa mig, och det kunde de göra och i förrgår var de här och såg till att trädet blev nedsågat. 

Nu känner jag ett visst ansvar gentemot er som också har träd som ni vill bli av med. Jag har nämligen förstått hur viktigt det är att inte underskatta det riskabla i att fälla träd, särskilt om man inte är professionell inom området vilket det stora flertalet av oss inte är. Klätterkungen har utfört många svåra trädfällningar och kan därför hjälpa er som behöver bli av med träd och behöver den här hjälpen inom trädfällning i Täby, Danderyd eller Sollentuna. De använder sektionsfällning, kranar och andra metoder när de är igång och fäller träd och de kan givetvis utföra alla slags trädfällningar, men om ni behöver hjälp med en komplicerad trädfällning här i Täby med omnejd ska ni definitivt höra av er till Klätterkungen. Det var allt för den här gången och jag hoppas att ni tyckte det var bra att jag pratade om det här!